ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ: ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...

On: 6.1.08


Στις 3/1/08, δημοσίευσε ένα άρθρο το skai.gr, σύμφωνα με το οποίο:"Η Κομισιόν δεν γνωρίζει αν λειτουργεί η μονάδα ξήρανσης της λυματολάσπης στην Ψυττάλεια, ούτε και τον τρόπο που σκοπεύει να τη διαχειριστεί το ΥΠΕΧΩΔΕ, απάντησε ο αρμόδιος επίτροπος περιβάλλοντος της Ε.Ε Σταύρος Δήμας με αφορμή ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι αν και η μονάδα του εργοστασίου βιολογικού καθαρισμού εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο και επρόκειτο να ολοκληρωθεί το 2007, η αποπεράτωσή του παρατάθηκε για άλλη μια φορά.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ πρόσθεσε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενημερώνεται πλήρως για την πορεία του έργου, αν και συγχρηματοδοτεί την κατασκευή του στο μεγαλύτερο ποσοστό".
Ευτυχώς που τον Ιούνιο εγκαινιάστηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!Μάλιστα ο κύριος Σουφλιάς, τότε δεν διαβεβαίωνε πως μέχρι τέλη Ιουνίου (σσ.2007) θα λειτουργεί πλήρως το εργοστάσιο(βλ. εδώ);
Πιστεύω πως τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...Σαν μια απαξίωση, όπως αυτή που λαμβάνουμε καθημερινά και 'μεις ως πολίτες!

Υ.Γ.Πληροφορίες για την μονάδα στην Ψυττάλεια.
Υ.Γ.2. Άρθρο του national geographic hellas για την Ψυττάλεια!

0 σχόλια on "ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ: ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..."

Επισκέψεις από 28/6/07...