ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ!

On: 15.3.09



Σας αναδημοσιεύουμε ένα mail που μας ήρθε:
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Σας επισυνάπτω το 7ο φύλλο της περιοδικής έκδοσης ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, Μάρτιος 2009 http://www.documenda.gr/site.php?&file=news_view.xml&id=80#

Μπορείτε στο http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?safewalk να υπογράψετε το αίτημα να απελευθερωθούν τα πεζοδρόμια από τα κάθε λογής οχήματα που τα καβαλούν.

Μπορείτε ακόμη στο http://www.documenda.gr/site.php?&file=petitions_view.xml&id=2 να υπογράψετε το αίτημα επαναλειτουργίας του ιστορικού πρώτου δημοτικού σχολείου Πανοράματος.

με εκτίμηση,

Χ... Κ...


Εμείς σε αυτό το mail πέραν από το link για την όμορφη αυτή έκδοση, σταθήκαμε στην ψηφοφορία για τα ελληνικά πεζοδρόμια, που η κατάσταση -ειδικά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη- τα τελευταία χρόνια χειροτερεύει από την άποψη των παρκαρισμένων αυτοκινήτων πάνω σε αυτά. Το αποτέλεσμα είναι συχνά, μικρά παιδιά, άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες, αλλά και όλοι οι πεζοί να αναγκάζονται να βγουν στον δρόμο -με κίνδυνο της ζωής τους- για να περπατήσουν και να φτάσουν στον προορισμό τους. Παρακάτω σας παραθέτουμε το περιεχόμενο της ψηφοφορίας:
Προς τον αξιότιμο κύριο υπουργό Εσωτερικών

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Στους ελληνικούς δρόμους κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι και περισσότεροι από 7.000 μένουν δια βίου ανάπηροι. Τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να χάνουμε τα πεζοδρόμια από τις πόλεις μας επειδή καταλαμβάνονται από οχήματα (αυτοκίνητα και δίκυκλα).

Ζητούμε από την Αστυνομία (δημοτική, κρατική) να επιληφθεί ώστε να επανέλθουν άμεσα οι συνθήκες ασφαλούς και ανεμπόδιστης μετακίνησης των πεζών πολιτών.

Με εκτίμηση,



Μπορεί αυτή η ανάρτηση να μην έχει άμεση σχέση με το φυσικό περιβάλλον, αλλά κατ' εξαίρεση αποφασίσαμε να την δημοσιεύσουμε...
Σημείωση:Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με τον αποστολέα του e-mail. Απλά θεωρήσαμε σαν blog ότι ταιριάζει απόλυτα με την ανάρτηση!

0 σχόλια on "ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ!"

Επισκέψεις από 28/6/07...