Χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης του Οικολογίου για να σβήσει η φωτιά του καλοκαιριού…

On: 22.11.07

Από το oikologio.gr:Η ομάδα του Οικολογίου θυμάται την καταστροφή. Θέλοντας να δείξουμε στους συνανθρώπους μας πως είμαστε κοντά τους όσο μακριά κι αν είμαστε και προσπαθώντας να απαλύνουμε τις εικόνες της καταστροφής που βίωσαν αυτό το καλοκαίρι, ιδίως τα παιδιά, συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις περιοχές της Εύβοιας και όχι μόνο. Γιατί θέλουμε να δούμε τα μάτια των παιδιών να γεμίζουν ελπίδα και χαμόγελα και να ξεχάσουν τη φωτιά.

Δείτε αναλυτικά εδώ!

2 σχόλια on "Χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης του Οικολογίου για να σβήσει η φωτιά του καλοκαιριού…"

kalliopi είπε...

Βαnners : http://paraxeno-dokimes2.blogspot.com/

oikologiki-lamia.blogspot.com είπε...

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Πλούτωνος 1 35100 Λαμία
ΠΡΟΣ
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας
Γραφείο κυρίου Νομάρχη
Πλ Ελευθερίας
35100 Λαμία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
2. ΜΜΕ
Κύριε Νομάρχη
Με την τελευταία ανακοίνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης «Μέτρα για την προστασία του Σπερχειού από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση», η οποία μας αφορά άμεσα, προέκυψαν για μας ορισμένες απορίες για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα μέτρα και το αποτέλεσμα των μέτρων

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε, και με τα αντίστοιχα έγγραφα:
1. Τα αποτελέσματα των ελέγχων των νερών (παράμετρος που ελέγχθηκε και τιμή) του ποταμού Σπερχειού, της Γερμανικής Τάφρου και του Ξηριά Λαμίας. Ειδικότερα, κρίνουμε απαραίτητο να αναγράφονται στα αποτελέσματα και οι πληροφορίες σχετικά με:
- την ακριβή τοποθεσία που πραγματοποιήθηκαν,
- πότε ακριβώς έγιναν οι έλεγχοι-δειγματοληψίες και πότε θα ξαναγίνουν, από ποιες υπηρεσίες σας (όνομα και τηλέφωνο υπαλλήλων ή εργαστηρίου),
- ποιες βιοτεχνικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις αφορά ο έλεγχος και ποιες όχι,
- ποιες νόμιμες κυρώσεις επιβλήθηκαν στις παραπάνω εγκαταστάσεις, που βρέθηκε να παρανομούν, και αν δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις, ποιο ήταν το σκεπτικό.

2. Το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του βιολογικού καθαρισμού Μακρακώμης – Σπερχειάδας και αν το δίκτυο αποχέτευσης των δύο κωμοπόλεων είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τη λειτουργία του.

3. Το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία επικαιροποίησης της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης του δικτύου NATURA 2000 για την περιοχή αυτή και γιατί προέκυψε η ανάγκη επικαιροποίησης της παλιάς, ποιοι είναι οι λόγοι αναθεώρησης.

4. Επίσης σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε αν λειτουργούν και ποιες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και κτηνοτροφικές μονάδες κατά μήκος της κοίτης του Σπερχειού, της Γερμανικής Τάφρου και του Ξηριά Λαμίας και πώς διατίθενται τα λύματα αυτών των επιχειρήσεων.

Με εκτίμηση


Για την πολιτική Κίνηση Φθιώτιδας
των Οικολόγων Πράσινων
Στέφανος Σταμέλλος
Πλούτωνος 1 35100 Λαμία

Επισκέψεις από 28/6/07...