ΆΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ:ΠΡΩΗΝ ΔΑΣΟΣ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ!

On: 20.1.08



Τις τελευταίες μέρες, έχω ακούσει πως το συμβούλιο της επικρατείας έκρινε ως παράνομες όλες τις μεταρρυθμίσεις που επιχείρησαν να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις για νομιμοποίηση αυθαιρέτων!
Έτσι έχει επανέλθει στο προσκήνιο, το θέμα με όλες αυτές τις περιοχές, που έχουν κατά βάση χτιστεί σε πρώην δασικές περιοχές. Από το skai.gr:"Τρεις χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους αποψιλώνονται και χτίζονται συστηματικά στον Άγιο Στέφανο, καθώς με απόφαση νομάρχη του 1976 εντάχθηκαν χιλιάδες στρέμματα δάσους στον υφιστάμενο οικισμό.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή", οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι επισημάνσεις του υπουργείου Γεωργίας και τα πορίσματα του Συνηγόρου του Πολίτη που ζητούν την ακύρωση της, παρακάμπτονται από την Πολεοδομία που εξακολουθεί να εκδίδει άδειες εντός του δήμου.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Αγίου Στεφάνου Βύρων Χρηστίδης, ζήτησε την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου για να σταματήσει η άναρχη δόμηση.
Πρόσθεσε ότι με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν να προστατευτούν οι δασικές εκτάσεις και δεν θα αποψιλωθούν".

Υ.Γ. Χαίρε Ελλάδα, χώρα της παρανομίας και της ατιμωρησίας..
Υ.Γ2.Η φωτογραφία είναι γνωστή εδώ και καιρό και δεν σχετίζεται με τον Άγιο Στέφανο, αλλά γενικότερα με το θέμα των καταπατήσεων...

0 σχόλια on "ΆΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ:ΠΡΩΗΝ ΔΑΣΟΣ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ!"

Επισκέψεις από 28/6/07...