ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!

On: 2.6.08


Όπως ειδοποιηθήκαμε μέσω e-mail, στην Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας Αττικής διοργανώνεται τριήμερο εκδηλώσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στις 27,28 και 29 Ιουνίου.
Αφετηρία για τη διοργάνωση του τριημέρου ήταν το κλείσιμο της παράνομης χωματερής που λειτουργούσε στην πόλη για 32 συνεχή χρόνια, με τις αναμενόμενες συνέπειες.
Στο τριήμερο θα συμμετάσχουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιστημονικοί φορείς, καθώς και σχολεία της περιοχής. Παράλληλα θα λάβουν χώρα συναυλίες, θέατρο σκιών,εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της περιοχής στις 28 Ιουνίου, εκθέσεις και αρκετές δραστηριότητες που θα έχουν σχέση με τα παιδιά και το περιβάλλον.
Κάθε προσπάθεια αφύπνισης όλων μας για τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον(πόσο μάλλον, όταν αφορμή είναι το κλείσιμο παράνομων χωματερών και άλλων τέτοιων εγκλημάτων) πρέπει να επικροτείται και να στηρίζεται από τον καθένα μας, όπως αυτός μπορεί.


Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ!(το αρχείο ανοίγει με adobe reader)
Επικοινωνία με τους διοργανωτές του τριημέρου στο mail: politismos@palaiaphokaia.gr

Υ.Γ.Η φωτογραφία είναι από το site περί-γραφής!

1 σχόλια on "ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!"

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΣΤΙΤΟΙ?Ε???

Επισκέψεις από 28/6/07...