ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

On: 7.1.09


Αν και με λίγη καθυστέρηση, αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που έγινε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο από το perivallonsos.blogspot.com. Στην ερώτηση για το πόσο συχνά χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς, απάντησαν 134 επισκέπτες του blog. Συγκεκριμένα 63 άτομα (ποσοστό 47%) δήλωσαν πως τα χρησιμοποιούν καθημερινά, ενώ 17 άτομα (ποσοστό 12%) δηλώσαν πως τα χρησιμοποιούν 3-4 φορές και 11 άτομα (ποσοστό 8%) τα χρησιμοποιούν 1-3 φορές την βδομάδα. Επίσης 23 άτομα (ποσοστό 17%) δήλωσαν πως τα χρησιμοποιούν λιγότερο συχνά, ενώ 20 άτομα (ποσοστό 14%) δεν τα χρησιμοποιούν ποτέ.
Σίγουρα αυτά τα ποσοστά έχουν βελτιωθεί στην Αθήνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως λόγω της λειτουργίας του μετρό. Όμως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και στην επαρχία το πρόβλημα με τις μαζικές μεταφορές είναι τεράστιο. Ελπίζουμε τα πράγματα να συνεχίζουν να αλλάζουν τα επόμενα χρόνια και να αρχίσει όλο και να μεγαλώνει το ποσοστό εκείνων που χρησιμοποιούν καθημερινά δημόσια και όχι ιδιωτικά μέσα για τις μετακινήσεις τους, μιας και τα οφέλη είναι πολλά για το περιβάλλον και για εμάς τους ίδιους.

Υ.Γ.Επίσης να τονίσουμε πως η παρούσα ψηφοφορία δεν είναι επιστημονική και διατυπώνει την γνώμη μόνο όσων ατόμων επέλεξαν να ψηφίσουν.

0 σχόλια on "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ"

Επισκέψεις από 28/6/07...