ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ;

On: 6.6.09Δωρεάν εξετάσεις σε ηλικιωμένους, υποτροφίες σε φοιτητές και «χορηγίες» σε Δήμους και Νομαρχίες χρησιμοποιούν τα Ελληνικά Πετρέλαια για να περιορίσουν τις αντιδράσεις για την επικείμενη επέκταση της ΠΕΤΡΟΛΑ. Και φαίνεται να τα καταφέρνουν. Η νομαρχία έβγαλε άδεια μέσα σε τρεις μέρες, ο δήμαρχος δεν υπέβαλε ένσταση και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα δίνουν άνιση μάχη με τον κ. Λάτση και τα συμφέροντα που έχουν βάλει στόχο τη ζωή τους.
Η Περσεφόνη ακόμα κοιμάται στην αγκαλιά μιας μολυσμένης γης…

Ακούστε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τις προσπάθειες των υπαλλήλων των ΕΛΠΕ να δώσουν περίπου με το ζόρι επιχορήγηση σε μια οικογένεια της Ελευσίνας, έναν αντιδήμαρχο να παραδέχεται πως πλέον και μέσα στο Δήμο υπάρχουν φωνές που λένε ότι «τα διυλιστήρια δεν ρυπαίνουν» και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα να περιγράφουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη τους.

Το θέμα βρίσκεται ήδη στο ΣτΕ, το οποίο κατά πληροφορίες εισηγείται θετικά για την επέκταση της ΠΕΤΡΟΛΑ, αλλά οι κάτοικοι δίνουν τα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού δηλώνοντας αποφασισμένοι να κερδίσουν.

Το παραπάνω βίντεο και κείμενο είναι από το tvxs.gr.
Η δυτική Αττική αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Όπως λέει και ο κ. Κ. Βαμβακάς -και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι- προς το τέλος του βίντεο, είναι ότι η Ελευσίνα απέχει μόλις 20χλμ από το κέντρο της Αθήνας και οι ρύποι δεν έχουν την πολυτέλεια να στέκονται εκεί που παράγονται, αλλά "αγγίζουν" όλο το λεκανοπέδιο...
Επίσης διαβάστε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό σε αυτό το ιστολόγιο και αφορά την μόλυνση της δυτικής Αττικής από τα διυλιστήρια που λειτουργούν εκεί.

0 σχόλια on "ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ;"

Επισκέψεις από 28/6/07...