doogle.gr - H "οικολογική" ελληνική όψη της Google!

On: 13.11.07

Παρακάτω σας παραθέτω κομμάτι από ένα post, όπως δημοσιεύτηκε, σε ένα ελληνικό forum:
"Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλλον μας...
Η μηχανή λέγεται http://www.doogle.gr/ (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρι γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη από την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google).
Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές έρευνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Όλοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντί για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr.
Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr/ προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ως και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας!
Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδαςmailto:webmaster@doogle.gr Just change G with D and here you go?.. "
Υ.Γ.Πραγματικά τον τελευταίο καιρό η ευαισθησία της κοινωνίας σε σχέση με περιβαλλοντικά θέματα έχει αφυπνιστεί(ειδικά και μετά τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού)...Ας ευχηθούμε όλοι, το φαινόμενο αυτό να συνεχιστεί και να μην "ξεφουσκώσει" με τον καιρό, όπως και τόσα άλλα!

0 σχόλια on "doogle.gr - H "οικολογική" ελληνική όψη της Google!"

Επισκέψεις από 28/6/07...