ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ BLOG!

On: 29.6.10

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από τότε που το "περιβάλλον sos" ξεκίνησε την πορεία του στην ελληνική blogόσφαιρα. Αρκετό καιρό πριν ξεκινήσουμε αυτήν εδώ την προσπάθεια, μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον η υποβάθμιση του περιβάλλοντος σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πως όλο και συχνότερα ερχόντουσαν σχετικές ειδήσεις από όλο τον κόσμο.
Εκείνη την εποχή (2007) άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα γνωστά τα blogs στην Ελλάδα (ή τουλάχιστον εμείς τότε τα μάθαμε) και αποφασίσαμε με όρεξη να δημιουργήσουμε μια θεματική σελίδα αφιερωμένη στο θέμα του περιβάλλοντος. Σκοπός μας ήταν και είναι να αναδημοσιεύουμε ειδήσεις που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να προσπαθήσουμε μαζί με τους αναγνώστες μας να μάθουμε λίγο καλύτερα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, όπως το πως λειτουργεί η ανακύκλωση, το πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας κ.α. 
Σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία μας, έχουν παίξει οι αναγνώστες και οι φίλοι του blog που μας έχουν στείλει και έχουμε δημοσιεύσει πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε πέσει καν στην αντίληψή μας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα blogs και τα sites που από την πρώτη στιγμή μας στήριξαν και βοήθησαν η "φωνή" μας να φτάσει λίγο παραπέρα με διάφορους τρόπους... Επίτηδες δεν αρχίζω να αναφέρω ονομαστικά όσους μας στήριξαν, μιας και θα ήταν αδικία να ξεχάσω κάποιον. 
Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια υπήρχαν αρκετές φορές στο μυαλό μας οι σκέψεις να σταματήσουμε να γράφουμε αυτήν εδώ την σελίδα. Παρόλα αυτά επειδή έχουμε αφιερώσει αρκετές ώρες στο στήσιμο, στην ανανέωση και στο γράψιμο αυτού εδώ του ιστολογίου και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε, προτιμήσαμε να γράφουμε όποτε έχουμε κάποιο ενδιαφέρον κείμενο ή ιδέα να μοιραστούμε μαζί σας και χρόνο για να ασχοληθούμε (μέσα στις τόσες άλλες ασχολίες της καθημερινότητάς μας), παρά να το παρατήσουμε. Γι' αυτό ίσως βλέπετε πολλές φορές να περνούν αρκετές μέρες που το blog δεν ανανεώνεται...
Όμως ελπίζω να συνεχίσουμε για αρκετό καιρό ακόμα και του χρόνου να γράφουμε για τα 4 χρόνια του blog!

Τελειώνοντας να σας δείξω την πρώτη μας ανάρτηση! Στην φωτογραφία είναι το πως φαινόταν το blog μας στην αρχική του μορφή.

2 σχόλια on "ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ BLOG!"

Δασαμάρι S.O.S. είπε...

Ζουμε σε μια εποχη κοινωνικων αναζητησεων και μεταλλαξεων, σε μια εποχη που το παλιο συστημα αργοπεθαινει σπερνοντας γυρω του χολη. Δεν γνωριζουμε ακομα τι καινουργιο θα προκυψει ομως τα ιστολογια βαζουν το λιθαρακι τους στην αναζητηση του καινουργιου...
Συνεχιστε!
Γιωργος Σ.

Tasos είπε...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Γιώργο. Προς το παρόν επειδή ακριβώς πιστεύουμε ότι έχουμε να πούμε πράγματα και να μάθουμε και μεις οι ίδιοι από αυτό το blog, θα συνεχίσουμε με όρεξη, παρόλες τις αντίθετες σκέψεις.

Επισκέψεις από 28/6/07...